Zupa cebulowa z bagietką i gorgonzolą - najlepsza!

Zupa cebulowa z bagietką i gorgonzolą - najlepsza!

Zupa cebulowa z bagietką i gorgonzolą - najlepsza!

Prezentuję jedno z najlepszych połączeń smakowych jakie udało mi się uzyskać w mojej kulinarnej karierze:). Dodatkowo to najlepsza zupa cebulowa spośród tych które przygotowywałam. Zupa: 1 kg cebuli (waga po obraniu) 2 marchewki  3 średnie ziemniaki  około 1/2-1 łyżeczka gałki muszkatołowej  2 łyżki vegety 2 łyżki śmietany sól, pieprz 3 łyżki masła  Dodatki: bagietka ser żółty w plastrach ser gorgonzola  1. Cebulę kroimy w dużą kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym maśle, posypujemy vege... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.