Kotleciki drobiowe z cukinią, koperkiem i natką pietruszki

Kotleciki drobiowe z cukinią, koperkiem i natką pietruszki

Kotleciki drobiowe z cukinią, koperkiem i natką pietruszki

Przepis na : obiad

Kiedy stwierdzimy, że filet w panierce to za mało - sięgnijmy po te kotleciki:). Smakują doskonale, można smażyć je na oleju lub na patelni teflonowej bez niego.  2 filety z kurczaka 1 duża cukinia 1 pęczek koperku 1 pęczek natki pietruszki 2 cebule 2 jajka L 3 łyżki mąki olej sól, pieprz, papryka słodka, papryka ostra, czosnek granulowany 1. Cebulę kroimy w kostkę. Filety siekamy. Kroimy najpierw w kostkę, później w mniejszą kostkę, coraz drobniej aż mięso będzie bardzo klejące.  Pietruszkę i kopere... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.