Przetwory tradycyjnie zakręcone by Spiżarnia Lidla. Warsztaty cukiernicze z Pawłem Małeckim.

Przetwory tradycyjnie zakręcone by Spiżarnia Lidla. Warsztaty cukiernicze z Pawłem Małeckim.

Przetwory tradycyjnie zakręcone by Spiżarnia Lidla. Warsztaty cukiernicze z Pawłem Małeckim.

P rzetwory przygotowujemy amatorsko od wielu lat, po warsztatach cukierniczych z Mistrzem Pawłem Małecki wchodzimy na wyższy poziom, bardziej profesjonalny :). Na Ryneczku Lidla już zakupiliśmy duże ilości owoców i warzyw... i nie zawahamy się ich przetworzyć! O czym będziecie mogli przeczytać w kolejnych postach. Paweł Małecki to chodząca encyklopedia cukiernicza z wieloletnią praktyką. W połączeniu z bogatą ofertą świeżych warzyw i owoców, przypraw, czekolad, środków żelujących i in... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

SzczyptaSmaQSzczyptaSmaQ

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pomarańcze, śliwka, konfitura, słoik, francuskie, czekolada, desery, ciekawe przepisy, deser, jabłka, ciasto, sok, przetwory, tosty francuskie, mus, gruszka, imbir, maliny, tosty, syrop, ciasto z truskawkami, ciasto ze śliwką, mus truskawkowy, ciasta z jabłkami, domowa czekolada, deser z malinami, pyszne ciasto, ciasto z musem truskawkowym , ciasto z malinami, ciasto z brzoskwiniami

Inne przepisy z SzczyptaSmaQ

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.