Pikantne jesienne krewetki z dynią i grzybami w aromatycznym sosie TomYum

Pikantne jesienne krewetki z dynią i grzybami w aromatycznym sosie TomYum

Pikantne jesienne krewetki z dynią i grzybami w aromatycznym sosie TomYum

Krewetki z dynią zatopione w kremowym sosie Tom Yum skutecznie rozgrzeją Cię w chłodne jesienne dni. Porcja: 2 osoby Składniki: ½ słoika pasty TomYum House of Asia 1 Mleczko kokosowe House of Asia 12 dużych surowych krewetek  1 szkl. grzybów (enoki, pieczarki, boczniaki itp.) ½ szkl. dyni pokrojonej w drobną kostkę 1 limonka świeża chili szalotka lub dymka świeża tajska bazylia 2 łyżki Oleju kokosowego House of Asia Pieprz Cukier kokosowy House of Asia i sól do smaku Do podania ryż jaśminowy. Przygoto... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.