Foie gras z kaczki z musem z pieczonej jarzębiny, pigwowca i wanilii z lukrowanymi fiołkami

Foie gras z kaczki z musem z pieczonej jarzębiny, pigwowca i wanilii z lukrowanymi fiołkami

Foie gras z kaczki z musem z pieczonej jarzębiny, pigwowca i wanilii z lukrowanymi fiołkami

Przepis bierze udział w konkursie "Przepis Godny Mistrza", potrawa przy pomocy narzędzi dostępnych na stronie  Hendi . Mus z pieczonej jarzębiny i pigwowca z wanilią ½ szkl. oczyszczonych korali jarzębiny 5 owoców pigwowca 1 duże jabłko sok z jednej pomarańczy ½ łaski wanilii 20 g cukru 20 ml nalewki z kwiatów czarnego bzu Oczyszczone korale jarzębiny, pigwowce pokrojone w plastry i jabłko obrane i pokrojone w kostkę wyłóż na papier do pieczenia, posyp 2 łyżkami cukru, piecz 30 minut w 190’C. Przełóż do r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.