Pasztet roślinny z zielonej soczewicy i kiszonymi ogórkami

Pasztet roślinny z zielonej soczewicy i kiszonymi ogórkami

Pasztet roślinny z zielonej soczewicy i kiszonymi ogórkami

Przepis na : śniadanie

Zmodyfikowany przeze mnie przepis na pasztet Marty Dymek.  Ostrzegam: nie próbować masy przed pieczeniem, bo nie będzie czego przełożyć do keksówki :) Sama masa jest tak nieprzyzwoicie smaczna, że najlepiej przyprawić tak, jak jest napisane w przepisie, przełożyć do foremki i włożyć do piekarnika. Nie skubać! :) Pasztet najlepiej zrobić na noc, żeby miał czas na spokojne wystygnięcie i żeby nikt przy nim nie grzebał ;) Składniki: 200 gramów suchej zielonej soczewicy 100 gramów kaszy jaglanej 2 duże og... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczęśliwa kuchnia

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.