Pory z koperkiem na ciepło

Pory z koperkiem na ciepło

Pory z koperkiem na ciepło

Super prosto, w miarę szybko i bardzo smaczne. Pory na ciepło z dużą ilością koperku, podduszone na patelni, to świetny dodatek do drugiego dania. Bardzo polecam.  składniki 400 g  - 2 duże pory,  tylko białe i jasnozielone części 2 łyżki   masła 1 łyżka wody łyżka posiekanego koperku sól do smaku pieprz Przygotowanie Pory przekroić wzdłuż na dwie części a następnie każdą z części pokroić na półplasterki gr ok 3-4 mm. opłukać , dobrze osączyć wodę na sicie. Na patelni roztopić masło, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.