Lemoniada rabarbarowa

Lemoniada rabarbarowa

Lemoniada rabarbarowa

Pyszny, orzeźwiający napój, którego przygotowanie zajmie Wam mniej niż pół godziny. Doskonale smakuje schłodzony, podany z kostkami lodu, plasterkami cytrusów i świeżymi ziołami. Na bazie lemoniady można też przygotować rabarbarowe drinki. Sezon rabarbarowy jest dość krótki ( trwa od kwietnia do końca czerwca), ale rabarbar dobrze znosi mrożenie, można więc zrobić sobie zapasy i serwować taką lemoniadę przez całe lato.   Składniki: 800 g rabarbaru 1 litr wody 150 g cukru cytryna listki mięty kostki lodu Pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowity Blog Kulinarny

Warto przeczytać

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)

Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.