Jajka faszerowane pieczarkami + film

Jajka faszerowane pieczarkami + film

Jajka faszerowane pieczarkami + film

Jajka faszerowane pieczarkami to wspaniała przystawka, której nie może zabraknąć na wielkanocnym stole. Pieczarkowe jajka mogą być również smaczną przekąską na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych lub ciekawą alternatywą dla zwykłych jajek na twardo. Takie jajka wyśmienicie smakują na zimno i błyskawicznie znikają z talerzy;-)     składniki na 3 porcje 6 jajek ugotowanych na twardo 300 g pieczarek 2 małe cebule 2 gałązki natki pietruszki 2-3 łyżki majonezu 2 łyżki oleju do smażenia czarny piepr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smakowite Dania

Warto przeczytać

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.