PSTRĄG Z FENKUŁEM I CUKINIĄ W PAPILOTACH

PSTRĄG Z FENKUŁEM I CUKINIĄ W PAPILOTACH

PSTRĄG Z FENKUŁEM I CUKINIĄ W PAPILOTACH

Lekkie, niskokaloryczne danie dla tych, którzy lubią zdrowe i dietetyczne potrawy.   Przygotowanie : około 40 min Dla 6 osób ● 6 filetów z pstrąga ● 4 bulwy kopru włoskiego ● 2 czerwone cebule ● 1 cukinia ● 2 ząbki czosnku ● 1 pomarańcza ● 1 łyżka ziaren kolendry ● masło ● oliwa z oliwek ● sól i pieprz Pęsetą usuń ości z filetów pstrąga. Filety oczyść i osusz. Z pomarańczy wyciśnij sok, odstaw na bok. Fenkuły umyj i osusz. Zdejmij wierzchnią, twardą warstwę i odetnij twardą podstawę korzenia. Pokrój na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.