Udka kurczaka bez skóry w papryce

Udka kurczaka bez skóry w papryce

Udka kurczaka bez skóry w papryce

Dzisiaj w roli głównej, kurczak i papryka. Sezon na paprykę trwa. Bardzo lubię gdy papryka zanim trafi do dania jest upieczona, pozbawiona skóry. Potrawa bardzo smaczna, może Wam też przypadnie do gustu. Polecam. Składniki: 4 udka z kurczaka pozbawione skóry 1 papryka czerwona 1 papryka żółta 1 papryka zielona Sól Papryka słodka mielona Papryka ostra mielona Serek topiony – trójkąt śmietankowy 1 łyżeczka oleju woda Wykonanie: Paprykę kroimy na cztery lub sześć części, pieczemy ( ułożone skórką do góry ) przez okoł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Autor

Ewa Górska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, kurczak, mielone, udka , ziemniaki, kasza, kurczak z papryką , udka z kurczaka, dania mięsne, dania z kurczakiem, kurczak pieczony, potrawy z kurczaka, pieczone udka, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.