Jajka faszerowane tuńczykiem z dodatkiem ogórka konserwowego

Jajka faszerowane tuńczykiem z dodatkiem ogórka konserwowego

Jajka faszerowane tuńczykiem z dodatkiem ogórka konserwowego

Zbliżają się Święta Wielkanocne a na stołach wówczas królują jajka. Ja chyba lubię je pod każdą postacią, na miękko, na twardo, faszerowane, czy też z samym majonezem lub z dodatkiem kawioru. Dzisiaj proponuję jajka z tuńczykiem nie tylko na święta ale również na zwykły dzień. Składniki: Dowolna ilość jajek ugotowanych na twardo Tuńczyk z puszki w sosie własnym Ogórki konserwowe ( 2 na 8 jajek ) Natka pietruszki ( kilka gałązek ) Musztarda Majonez Sól Pieprz Wykonanie: Jajka przecinamy na połowę wzdłuż i &... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.