Karkówka duszona w cebuli i keczupie

Karkówka duszona w cebuli i keczupie

Karkówka duszona w cebuli i keczupie

Dzisiaj kolejna propozycja na mięso aromatyzowane cebulą. Tym razem przepis na karkówkę duszoną w cebuli i keczupie. Mięsko wprost rozpływa się w ustach, jest mięciutkie i soczyste, a aromat podsmażanej cebuli zadowoli każdego smakosza tego warzywa. Dla mnie mięso idealne :) Składniki: 4 - 5 kotletów z karkówki sól pieprz papryka słodka 6 średnich cebul 100 ml keczupu ( ja daję łagodny keczup Kotlin) oliwa lub olej Wykonanie: Do przygotowania karkówki w cebuli i keczupie potrzebujemy dużej patelni- rondla z pok... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.