Krem orzechowo-kakaowy słodzony miodem

Krem orzechowo-kakaowy słodzony miodem

Krem orzechowo-kakaowy słodzony miodem

Zapraszam na pyszny i zdrowy krem orzechowo-kakaowy do pieczywa typu "nutella". Krem słodzony jest miodem wielokwiatowym od  Huzar i zawiera tylko 4 składniki. Jest tak dobry, że można go wyjadać łyżeczką ze słoiczka. Polecam Składniki: 4 duże łyżki masła orzechowego (ok. 150 g) 4 łyżki miodu wielokwiatowego od Huzar 1 czubata łyżka kakao naturalnego 10 łyżek mleka Przygotowanie: Do kielicha blendera przekładamy masło orzechowe, dolewamy mleko oraz miód i wsypujemy kakao naturalne. Blendujemy przez chwil... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.