Nadzionko

Nadzionko

Nadzionko

Nadzionko to rarytas dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy. To idealna propozycja na obiad lub jako samodzielne danie. Taki samym nadzionkiem faszeruję udka.Składniki:1 kg łopatki1/2 kg wątróbki1 i 1/2 bułki1/2 szklanki bułki tartejmasło roślinne1 torebka kwaśnej śmietany7 jajeksólpieprzdużo natki pietruszkiMięso, wątróbkę i wcześniej namoczoną bułkę mielimy. Dodajemy bułkę tartą, masło roślinne, jajka, śmietanę, natkę pietruszki, sól, pieprz. Wąską blaszkę smarujemy masłem i wysypujemy bułką tartą. Do przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Salonik smaków

Autor

ElaEla

Mam na imię Elżbieta. Bardzo lubię gotować, piec. Cieszę się, gdy mogę podzielić się z innymi swoimi przepisami i doświadczeniami.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bułki, dania mięsne, przetwory, sałatki, sałatka, mięso, udka , mielone, obiad, jajko, pietruszka, mięso mielone, sałatka do obiadu, jajka faszerowane , pieczeń z mielonego, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, mięso na obiad, salatka z jajkiem, pieczone udka, smaczna sałatka, smaczna sałatka

Inne przepisy z Salonik smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.