Żeberka z miodem i puree z cebuli

Żeberka z miodem i puree z cebuli

Żeberka z miodem i puree z cebuli

Dziś zaprezentuje wam żeberka w miodzie z przetartą cebulką i keczupem. Całkiem przyjemy smak i zapach mięska unosił się w nomu. Mąż zadowolony, a właśnie oto chodzi :) Składniki:  1 kg żeberek  2 cebule 4 łyżki miodu keczup z 150 g sól morska do smaku pieprz ziołowy do smaku     Krok 1 Żeberka najpierw kroimy w mniejsze części, myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.Doprawiamy solą i pieprzem.Rozgrzewamy patelnie i do pierwszego zarumienienia smażymy. Krok 2 Cebulę ścieramy na ta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.