Pieczarki faszerowane mięsem,papryką

Pieczarki faszerowane mięsem,papryką

Pieczarki faszerowane mięsem,papryką

Faszerowane pieczarki to jedno z moich ulubionych dań. Wyglądają elegancko i smacznie. Na imprezy doskonałe. Składniki: pieczarki  20 szt mięsko mielone 500 g ( łopatka ) papryka czerwona świeża 1 szt sól i pieprz do smaku bułka tarta 4 łyżki ser żółty 20 plastrów Wykonanie: Mięsko  myjemy i mielimy  na średnich oczkach, dodajemy wydrążone środki z pieczarek. Paprykę myjemy wycinamy nasionka i kroimy w drobną kosteczkę, dodajemy do mięska i pieczarek . Doprawiamy solą i pieprzem wbijamy dwa jaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.