Babka cytrynowa na krupczatce

Babka cytrynowa na krupczatce

Babka cytrynowa na krupczatce

Zostało mi jeszcze trochę maki krupczatki , więc postanowiłam ją wykorzystać i upiekłam cytrynowa babkę .   Składniki: 4 jaja mąka pszenna tym 500 1 szklanka mąka krupczatka  1 szklanka 5 łyżek majonezu skorka otarta z cytryny sok z połowy cytryny ksylitol fiński  Kłos -Pol 1 szklanka proszek do pieczenia 1 łyżeczka Dodatkowo: margaryna bułka tarta do obsypania naczynia cukier puder  Wykonanie: Do misy wbiłam jaja, zaczęłam miksować, wsypywałam partiami cukier i nadal miksowałam. Przesiałam ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.