Jak usmażyć lub upiec kurczaka, aby był soczysty i miękki?

Jak usmażyć lub upiec kurczaka, aby był soczysty i miękki?

Jak usmażyć lub upiec kurczaka, aby był soczysty i miękki?

Czy wiesz, że nie musisz wybierać, czy przygotowany przez Ciebie kurczak ma być miękki, czy soczysty? Mam na to szybki i sprawdzony sposób i chętnie się nim z Tobą podzielę! Dowiedz się, jak usmażyć lub upiec kurczaka, aby był soczysty i miękki – zaskocz pozytywnie swoich domowników tym pysznym daniem! W czym tkwi sekret miękkiego kurczaka? Filety z kurczaka, udka czy pałki mają bardzo delikatne mięso w środku. Łatwo je zatem przesuszyć przy nieodpowiedniej temperaturze. Oto kilka porad na początek: Przygotowu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozdomowiona

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.