Czekoladowe krówki z masłem słonecznikowym i daktylami

Czekoladowe krówki z masłem słonecznikowym i daktylami

Czekoladowe krówki z masłem słonecznikowym i daktylami

Przepis na : deser

Dobrze jest niedzielnym popołudniem zmiksować zaledwie cztery składniki i z ulgą otwierać lodówkę podczas kilku następnych zapracowanych dni w tygodniu, kiedy dopada Cię ochota na coś słodkiego. Muszę przyznać, że krówki jak dla mnie najlepsze są, kiedy smakują mniej wyraziście – a efekt ten bez problemu uzyskasz wrzucając je do zamrażalnika. Jeżeli nie znajdziesz pasty słonecznikowej w sklepie, z powodzeniem możesz ją przygotować w domu – co uważam nawet za lepsze rozwiązanie, nie tylko pod względem ekonomi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.