Zapiekane kanapki z tuńczykiem i serem pleśniowym

Zapiekane kanapki z tuńczykiem i serem pleśniowym

Zapiekane kanapki z tuńczykiem i serem pleśniowym

Ryba tu i ryba tam :D Ale co tam...pysznie wyszło. Tuńczyk sam w sobie jest poezją i kwintesencją smaku. Tutaj jest przepysznie wyeksponowany. Ser nadaje pikanterii, natomiast sos wydobywa to, co najlepsze. I te pomidory... Składniki 2 ciabatty 2 jajka  1 pomidor  1 puszka tuńczyka w oliwie liście bazylii 3 łyżki gęstego majonezu czarne oliwki bez pestek  100 g sera lazur  sól, pieprz Sos : 1 puszka makreli w pomidorach mielona papryczka chili   Przygotowanie Normal 0 21 false fals... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.