Rolada z dorsza

Rolada z dorsza

Rolada z dorsza

Przepis ze starego zeszytu, z którego często korzystamy. Składniki 1 kg polędwicy z dorsza 3 jajka 1 duża cebula 2 małe bułki sól pieprz cukier do smaku natka pietruszki Przygotowanie Dorsza zmieliłem, dodałem namoczoną i odci Dorsza zmieliłem, dodałem namoczoną i  Dorsza zmieliłem, dodałem namoczoną i odciśnięte bułki, zrumienioną na smalcu cebulę, jajka, sól, pieprz, cukier, pokrojona natkę pietruszki. Masę dobrze wyrobiłem, włożyłem do worka. Gotowałem w szybkowarze 1 godzinę w temperaturze 80 stopni C. Wg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.