Pstrąg tęczowy z małym ratatouille

Pstrąg tęczowy z małym ratatouille

Pstrąg tęczowy z małym ratatouille

Pstrąg na sposób francuski Składniki 4 filety z pstrąga tęczowego 4 małe cukinie 4 małe pomidory duża cebula 2 ząbki czosnku cytryna 6 łyżek oliwy z oliwek łyżeczka suszonego oregano zielona pietruszka sól , pieprz Przygotowanie   Umyte cukinie ( ze skórką ) pokroiłem na małe kawałki. Pomidory sparzyłem, obrałem ze skórki , pokroiłem na ćwiartki. Cebulę pokroiłem w drobna kostkę , a ząbek czosnku na plasterki. Na patelni rozgrzałem 3 łyżki oliwy , wrzuciłem pokrojoną cebulę i plasterki czosnku, chwilę smaży... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.