Polędwica z dorsza w rabarbarowym sosie

Polędwica z dorsza w rabarbarowym sosie

Polędwica z dorsza w rabarbarowym sosie

Obiad w 30 min? Ależ tak...możliwe i pysznie <3    Składniki 500 g polędwicy z dorsza 2 ząbki czosnku 50 g masła cytryna 100 g kaszy bulgur (1 łyżka masła) 300 g rabarbaru 2 łyżki jagód goji 250 ml białego wytrawnego wina sól, pieprz   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Polędwicę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Oprószamy solą i pieprzem. Porcjujemy. Na każdej polędwiczce układamy pokrojony na plasterki czosnek, plasterki masła i plasterki cyt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.