Indycza wątróbka nadziana gruszką, szynką, polana miodem wrzosowym

Indycza wątróbka nadziana gruszką, szynką, polana miodem wrzosowym

Indycza wątróbka nadziana gruszką, szynką, polana miodem wrzosowym

Połączenie wątróbki z miodem. WOW, pysznie. Dziękujemy za przepis Grzegorz Labuda.  Składniki 600 g wątróbki indyczej 2 średnie gruszki 100 g wędzonej szynki 1 łyżka masła 3 ząbki czosnku sól pieprz tymianek do smaku 3 łyżki miodu wrzosowego     Przygotowanie Wątróbkę oczyściłem, przelałem na durszlaku wrzątkiem, ostudziłem. Obrałem gruszki, usunąłem gniazda nasienne, pokroiłem w kostkę, zeszkliłem na maśle, dodałem czosnek przeciśnięty przez praskę, pokrojona gruszkę oraz przyprawy. Ostudzoną w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.