Bezglutenowa tarta marcepanowa z marchewkowym musem

Bezglutenowa tarta marcepanowa z marchewkowym musem

Bezglutenowa tarta marcepanowa z marchewkowym musem

Przepis na : deser

Tą tartę wymyśliłam jakiś czas temu na konkurs, ale pomyślałam, że świetnie będzie się prezentować na wielkanocnym stole. Smak marcepana kojarzy mi się z tymi świętami, a młoda marchewka jest bardzo wiosenna. Na potrzeby bloga udoskonaliłam recepturę i zamieniłam kilka składników, aby była jeszcze smaczniejsza i zdrowsza. Bardzo nam smakowała, więc gorąco polecam.  Składniki: 50 gram płatków quinoa 40 gram mąki quinoa 60 gram mielonych migdałów 60 gram maki kokosowe 60 gram mąki z tapioki (manioku) 100 g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.