Deser jaglany z mango i kokosem (bez glutenu)

Deser jaglany z mango i kokosem (bez glutenu)

Deser jaglany z mango i kokosem (bez glutenu)

Przepis na : deser

Pyszny kremowy deser z kaszy jaglanej z dodatkiem słodkiego mango i kokosa. Idealny dla osób unikających glutenu i dbających o dietę. Składniki: (na 4 desery) 1 szklanka kaszy jaglanej 1 szklanki mleka 1 szklanka mleka kokosowego 1 dojrzałe mango 1 łyżka wiórków kokosowych łyżka masła ewentualnie fruktoza, cukier, stewia do smaku Sposób przygotowania: Kaszę jaglaną przelewamy wrzątkiem na sitku. Kaszę umieszczamy w małym garnku i zalewamy mlekiem i mlekiem kokosowym. Mango myjemy i kroimy w kostkę. Dodajemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pyry na Gaz

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.