Sos słodko-kwaśny z cukinii

Sos słodko-kwaśny z cukinii

Sos słodko-kwaśny z cukinii

To z czym dziś tu przychodzę przerosło moje oczekiwania! Z przepisu na keczup z cukinii wyszedł mi wspaniały sos słodko-kwaśny. Smakuje super i będzie świetną bazą do innych dań z sosem. Warto go wypróbować bo koszt zrobienia paru słoików jest niewielki. Jedynym błędem jaki zrobiłam to nie obranie cukinii, radzę ją obrać bo wtedy czas gotowania będzie krótszy i zrobi nam się fajny gładki sosik. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pychotkaaa

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.