Gruszki w zlewie łagodnej wg Siostry Anastazji

Gruszki w zlewie łagodnej wg Siostry Anastazji

Gruszki w zlewie łagodnej wg Siostry Anastazji

Na gruszki czekamy cały rok, są one zazwyczaj bardzo krótko więc warto zamknąć je w słoikach. Zapraszam na gruszki w zalewie łagodnej z przepisu Siostry Anastazji z książki 153 przetwory i dania mięsne. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pychotkaaa

Warto przeczytać

Ciasta i inne przepisy Siostry Anastazji na Boże Narodzenie

Dzięki swojej otwartej postawie i wielu ciekawym przepisom zdobyła zaufanie większości Polaków i jej książki sprzedają się w milionowych nakładach egzemplarzy.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.