Racuszki z jabłkami

Racuszki z jabłkami

Racuszki z jabłkami

SKŁADNIKI 2-3 jabłka 25 dag mąki 3/4 szklanki mleka 2 jaja szczypta soli pół łyżeczki cukru wanilinowego cukier puder szczypta cynamonu SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jabłka umyć, pokroić w plastry i usunąć z nich gniazda nasienne. Zmiksować mąkę z mlekiem, jajami i solą. Ciasto powinno być dość gęste. Smażyć na niewielkiej ilości oleju na złoty kolor. Posypać cukrem i cynamonem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Kulinarne

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.