Faworki – kruchy chrust oprószony cukrem pudrem

Faworki – kruchy chrust oprószony cukrem pudrem

Faworki – kruchy chrust oprószony cukrem pudrem

Mimo nieskomplikowanego składu, przygotowanie idealnych faworków wymaga zastosowania kilku pomocnych rad. Wszystkie wskazówki znajdziecie poniżej, poczynając od odpowiednich proporcji przepisu, na tłuczeniu ciasta wałkiem skończywszy. Chruścik wyjdzie chrupiący, kruchy, pełen mikroskopijnych bąbelków powietrza. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Tradycyjne faworki smażone na Tłusty Czwartek 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Wypieki Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 50 sztuk Prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.