Panna cotta z musem malinowym / Panna cotta with raspberry mousse

Panna cotta z musem malinowym / Panna cotta with raspberry mousse

Panna cotta z musem malinowym / Panna cotta with raspberry mousse

Składniki / Ingredients: 600 ml śmietany kremówki 30 lub 36% / 600 ml heavy cream 30 or 36%60 g cukru waniliowego / 60 g vanilla sugar 1 laska wanilii / 1 vanilla pod60 g żelatyna / 60 g gelatinolej do wysmarowania foremek / oil for the lubrication of molds250 g świeżych lub mrożonych malin / 250 g fresh or frozen raspberriessok z 1/2 cytryny / juice of half a lemon16 g cukru waniliowego / 16 g vanilla sugar  Sposób przygotowania / Preparation: Przygotowanie: 30 min, chłodzenie: 3 godziny, ilość porcji: 14... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Projekty ze smakiem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.