Domowy ketchup pomidorowo-śliwkowy

Domowy ketchup pomidorowo-śliwkowy

Domowy ketchup pomidorowo-śliwkowy

Dzień dobry!Postanowiłam przygotować kilka wersji domowego ketchupu. Po co kupować w sklepie, skoro można go przygotować samodzielnie i będzie o niebo lepszy? Pierwsza wersja, to wersja ze śliwkami, całkiem ciekawa, dość słodka, ale ja takie właśnie lubię.Przygotowywanie ketchupu jest nieco pracochłonne i czasochłonne, ale warto!Zapraszam!Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adriana Baran, 20 października 2013 23:42:48

Jenna, Justyna, Gatita - bardzo dziekuję Wam za miłe komentarze!Pozdrawiam serdecznie!