Zielone pierogi z botwinką

Zielone pierogi z botwinką

Zielone pierogi z botwinką

Przepis na : obiad

Wiosennie i zielono! Zielone pierogi z botwinką skutecznie poprawiają humor, nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Dzięki szpinakowi możemy zabarwić ciasto i sprawić, że nasze pierogi będą inne niż zwykle. Dzięki farszowi z ricotty są bardzo delikatne i lekkie. Super danie na wiosenne i letnie dni. Fajnie wykorzystać botwinkę inaczej niż do zupy. Zielone pierogi z botwinką – ciasto: 500 g mąki 200 g rozdrobnionego mrożonego szpinaku 1 łyżka masła 1 jajko szczypta soli Zielone pierogi z botwinką – fa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja smaku

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

PoezjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, mielone, szpinak, buraczki, ciasto, tarta, pierogi z szpinakiem, pierogi ze szpinakiem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, buraczki tarte, krem, zupa, obiad, szybkie ciasto, jajka z farszem, fajne ciasta, ciasto z kremem, ciasta z kremami, dania na gorąco, zupa jarzynowa, szybki obiad, obiad na szybko, zupa krem

Inne przepisy z Poezja smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.