21. Pudding z tapioki z karmelizowanym rabarbarem i domową krówką

21. Pudding z tapioki z karmelizowanym rabarbarem i domową krówką

21. Pudding z tapioki z karmelizowanym rabarbarem i domową krówką

Przepis na : śniadanie

    S ezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już dawno w pełni. Rabarbar dodaje się do ciast, kompotów czy lemoniad, ale jak dla mnie, najlepiej smakuje karmelizowany. To warzywo często jest niedoceniane. Dużo osób ma obawy przed używaniem go w swojej kuchni, ponieważ zwykle kojarzy się z mocno kwaśnym, dominującym smakiem. Myślę, że podany z neutralnym puddingiem z tapioki, słodką krówką i dodatkiem sezonowych owoców np, truskawek, podbije serca smakoszy tradycyjnych deserów jak i tych l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pland based fille

Autor

Oliwia PiłotOliwia Piłot

Licealistka, zakochana w gotowaniu i pieczeniu. Staram się przekształcać trudne, pochłaniające czas potrawy na dania zdrowe, łatwe i szybkie, ponieważ cierpię na chroniczny brak czasu z powodu obowiązków, jakie ma każdy na głowie w moim wieku. Da się, więc smacznego!
blogger-image--91234181

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, przepisy fit, fit, kokosowe, dietetycznie, dietetyczne , krówka, owsianka, syrop, deser, truskawka, truskawki, desery, ciasto, fit śniadanie, wegańskie, dietetyczne ciasta, ciasto fit, ciasto krówka, ciasto z truskawkami, ciasto kokosowe, deser fit, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Pland based fille

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.