Zielona energia: Pasternak i liście kalarepy

Zielona energia: Pasternak i liście kalarepy

Zielona energia: Pasternak i liście kalarepy

pasternak 300g 6 dużych liści kalarepy dodatkowo: 1 kg jabłek gat. Ligol seler korzeniowy 200g 2 cm korzenia imbiru Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 1 litr soku. Przygotowanie: Owoce i warzywa dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Z wyjątkiem imbiru, który wystarczy opłukać pod bieżącą wodą. Jabłka pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonki. Pasternak po wymoczeniu, obrać ze skóry. Przypomina on do złudzenia pietruszkę, jednak różni się od niej zdecydowanie w smaku. Liście k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pij soki wyciskane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.