Soyburgery bez smażenia

Soyburgery bez smażenia

Soyburgery bez smażenia

Przepis na : śniadanie

Soyburgery 200 g soi 50 g tartej bułki + 100 g do panierki 1 jajko 2 ząbki czosnku sól morska pieprz Przygotowanie. 1. Soja: Soję wypłukać w zimnej wodzie, a następnie zamoczyć na 10-12 godzin, co pozwala skrócić czas późniejszego gotowania. Soja wyraźnie nabierze masy. Najlepiej zacząć przygotowywać soję dzień wcześniej zalewając ją na wieczór. Następnego dnia soję ponownie przepłukać w zimnej wodzie i gotować pod przykryciem 60 minut. Na 10 minut przed końcem gotowania osolić. 2. Masa sojowa z dodatkami: ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pij soki wyciskane

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.