Pieczone szparagi z boczkiem

Pieczone szparagi z boczkiem

Pieczone szparagi z boczkiem

Na 2 porcje: jeden pęczek szparagów zielonych (12-15 sztuk) ok. 150-200 g cienko pokrojonego boczku wędzonego pieprz czarny papryka wędzona 50 g żółtego sera Szparagi myjemy, odłamujemy końcówki, zawijamy każdy szparag w cienki plasterek boczku, układamy w blasze wyłożonej papierem, lekko doprawiamy pieprzem, papryką, posypujemy odrobiną startego żółtego sera. Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180 stopni. Szparagi w boczku SMACZNEGO :-) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu peggiwkuchni

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.