Chleb pszenno-żytni pięciogodzinny

80
  • Chleb pszenno-żytni pięciogodzinny
  • Chleb pszenno-żytni pięciogodzinny

    Ten chleb piekę ostatnio 2 razy w tygodniu. Zapach jest niesamowity, skórka chrupiąca i piękne regularne dziury. To taki chleb codzienny, uniwersalny – w zasadzie do wszystkiego. Przygotowanie nie jest problematyczne, wystarczy tylko kilka drobnych zabiegów, aby móc cieszyć się wspaniałym domowym chlebem. Chrupiąca skórka, i sprężysty miąższ przypominający chleb na zakwasie to jest to, co w chlebie lubię najbardziej, a ten przepis mi to gwarantuje niezależnie od kapryśności pogody. Na ten moment jest ... Czytaj dalej na blogu Ósmy kolor tęczy


    Tematycznie do tego przepisu

    • Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

      Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

    • Najlepsza dieta na zimę
      Najlepsza dieta na zimę

      Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

    • Dieta dla rzucających palenie
      Dieta dla rzucających palenie

      Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

    • 15 przepisów na karpia
      15 przepisów na karpia

      15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

    Inne przepisy z Ósmy kolor tęczy

    Dodaj komentarz