Pulpeciki z kaszy gryczanej nadziewane kozim serem w sosie grzybowo-dyniowym

Pulpeciki z kaszy gryczanej nadziewane kozim serem w sosie grzybowo-dyniowym

Pulpeciki z kaszy gryczanej nadziewane kozim serem w sosie grzybowo-dyniowym

Pulpeciki z białej kaszy gryczanej nadziewane kozim serem z sosem dyniowym z podgrzybkami to alternatywa dla tradycyjnych mięsnych pulpecików. Są delikatne i bardzo smaczne szczególnie w towarzystwie grzybowo-dyniowego sosu, który idealnie z nimi współgra. Całość tworzy wyjątkowe i oryginalne danie. Polecam   Składniki: Pulpeciki: 200 g białej kaszy gryczanej 2 małe jajka 2 łyżki mąki 2 łyżki bułki tartej 130 g sera koziego sól pieprz Sos grzybowo-dyniowy: 170 g podgrzybków (lub borowików) 350 g dyni ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pulpeciki, tarta, sosy, ser, śniadanie, kasza, śniadania, dynia, grzyby, cebula, bułki, kasza gryczana, desery, deser, ciasteczka, ciasto, orzechy, pulpety, pyszne ciasto, ser biały, sos mięsny, sos z grzybów , dania mięsne, jajka nadziewane, ciasto z bezami, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto z orzechami, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.