Ptysie z kremem czekoladowym, malinami i pudrem z hibiskusa

Ptysie z kremem czekoladowym, malinami i pudrem z hibiskusa

Ptysie z kremem czekoladowym, malinami i pudrem z hibiskusa

Domowe ptysie wypełnione kremem na bazie budyniu czekoladowego i serka mascarpone z malinami, posypane różowym i delikatnie kwaskowym pudrem z hibiskusa. Pyszne małe co nieco, na poprawę nastroju " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Polecam " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Składniki (na 24 ptysie): Ciasto: 6 jajek 1 i 1/2 szklanki mąki 1 i 1/2 szklanki mleka 185 g masła Krem czekoladowy: 2 budynie do ciast i kremów „Winiary”- czekoladowy smak 2 s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jakich owoców nie powinno się ze sobą łączyć?

To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ptysie, ciasto, krem, śniadania, maliny, mascarpone, budyń, krem czekoladowy, desery, deser, ciasteczka, ciasta z kremami, ciasto z kremem, mielone, krem mascarpone, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, czekolada, ciasto z malinami, ciasteczka z czekolada, deser z mascarpone, domowa czekolada, czekoladowe ciasteczka , ciasta z masa, deser z malinami, drugie danie

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.