Szarlotka sypana II

Szarlotka sypana II

Szarlotka sypana II

  Zdaje sobie sprawę, że ta szarlotka w konkursie miss szarlotkowych piękności nie zajmie miejsca na podium, natomiast jest poważną konkurentką dla wszelakich ciast z jabłkami jeśli chodzi o smak. Jej przygotowanie jest bardzo proste, składniki znajdą się w każdej kuchni. Nazywana jest sypaną, ponieważ składniki "ciasta" są mieszane i wysypywane warstwami na przemian ze startymi jabłkami. Najlepiej smakuje na ciepło, ale wtedy nie da się jej pokroić w ładne kawałki. Po wystygnięciu staje się bardziej zwar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Obiad gotowy

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.