Fasolka po bretońsku w postaci zupy

Fasolka po bretońsku w postaci zupy

Fasolka po bretońsku w postaci zupy

  Kolejna wariacja na temat fasolki po bretońsku. Tym razem w wersji gęstej, pożywnej zupy, pełnej smakowitych składników. Niech nikogo nie zmyli określenie "zupa", gdyż miska tego dania wystarczy za cały obiad. A może po prostu nazwać ją pomidorową z fasolą?;) Składniki: 200g wołowiny (karkówka, udziec) 100g chorizo 150g kiełbasy jałowcowej 2 szklanki ugotowanej fasoli 1 marchew 2 cebule 2 ząbki czosnku 1 litr przecieru pomidorowego 1 litr bulionu warzywnego 2 liście laurowe 4 ziarenka ziela angielskiego 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Obiad gotowy

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Julianna Bednarczuk

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, zupa, fasola, mięso, chorizo, kiełbasa, mielone, papryka, fasolka, wołowina, karkówka, fasolka po bretonsku, mięso mielone, zupa pomidorowa, karkówka na obiad, karkówka w cebuli, zupa warzywna, zupa z mięsem mielonym, danie jednogarnkowe, mięso na obiad

Inne przepisy z Obiad gotowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.