Conchiglioni (muszle) nadziewane ricottą i łososiem

Conchiglioni (muszle) nadziewane ricottą i łososiem

Conchiglioni (muszle) nadziewane ricottą i łososiem

  Myśleliście już o czymś wyjątkowym na dzisiejszą kolację? Makaron o dużych kształtach ładnie się prezentuje na talerzu. Lumaconi, cannelloni, conchiglioni... Już same nazwy tych makaronów brzmią tak smakowicie:) Zastanawiając się na wyborem kształtu makaronu od razu miałam w głowie pomysł na nadzienie. Łosoś i ricotta z zielonym groszkiem - proste, ale przy tym niezwykle smaczne połączenie bardziej pasowało mi do conchiglioni, więc wybór padł na te duże muszle. Składniki (na 4-5 porcji): 250g sera ri... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Obiad gotowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.