Kasza zapiekana po staropolsku

Kasza zapiekana po staropolsku

Kasza zapiekana po staropolsku

Kasza zapiekana po staropolsku to moja propozycja na obiad. Danie jest bardzo smaczne i syte. Kasza gotowana w wodzie grzybowej nabiera aromatu i smaku. Nie jestem miłośniczką kasz, ale tak przygotowane danie bardzo mi smakuje. Więcej przepisów na kasze znajdziecie na blogu  w zakładce KASZE Polecam i życzę smacznego! Składniki 300 g kaszy perłowej 20 g suszonych grzybów 2 piersi pojedyncze z kurczaka 200 g śmietany (18%) 2 łyzki oliwy 1 puszka zielonego groszku 3 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 pęczek szczy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, kasza, kurczak, piersi, pierś, zapiekanka, zapiekanki, obiad, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, zapiekany kurczak, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.