Pasta paprykowa do dań i sosów

Pasta paprykowa do dań i sosów

Pasta paprykowa do dań i sosów

Mamy teraz sezon na zamykanie różnych pyszności w słoikach. Zapełniamy nasze spiżarnie świetnymi daniami i smakołykami, tak aby zimą móc wyciągnąć coś na prawdę pysznego i przypomnieć sobie smak lata.  Dziś przygotowałam pastę paprykową, która jest idealna do sosów: Bolognese, Napoli czy wielu innych lub dań: takich jak pieczenie, kotlety mielone, ... Taką pastę możecie użyć jako dodatek do wielu przepisów.  Przygotujcie kilka słoiczków, a na pewno nie pożałujecie :) Składniki:  3 kg papryki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, pasta, pasty, mielone, papryka, deser, desery, obiad, ciasto, zupa pomidorowa, sosy, kotlet, kotlety mielone, kotlety, słoik, sos paprykowy, sos pomidorowy

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.