Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

To zdecydowanie najbardziej chrupiące i najlepsze ciasto do ryby, jakie miałam okazję jeść. A do tego nie jest trudne do przygotowania. Wystarczy kilka składników, dobra świeża ryba i smażenie na dobrej jakości oleju. I tyle, tak prosto i tak szybko. Podaj swoją rybę z ziemniakami lub frytkami, z pyszną domową surówką na przykład z kapusty kiszonej. Będzie extra! @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embedSubmitLoad{display:inline-block;width:20px;height:20px}.g-recaptcha{transform:scale(1);-webkit-transform:scale(1);transform-origin:0 0;-webkit-transfor... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, ciasto, kolacja, makaron, kotlety rybne , kotlety, pulpety, sushi, kapusta kiszona, babki, ziemniaki, surówka, kapustą, łosoś, makaron z łososiem, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.