Pasta z czerwonej soczewicy

Pasta z czerwonej soczewicy

Pasta z czerwonej soczewicy

Pasta z czerwonej soczewicy Składniki: 1 szklanka czerwonej soczewicy 2 cebule 2 ząbki czosnku kawałek selera sól pieprz majeranek oregano bazylia oliwa z oliwek 4 łyżki sosu pomidorowego Soczewicę ugotowałam do miękkości. Powinna wchłonąć wodę, jeśli tak się nie stanie, należy ją przecedzić przez sitko. Cebulę, czosnek i seler obrałam. Cebulę i czosnek pokroiłam w plasterki, a seler starłam na dużych oczkach.  Na rozgrzanej oliwie podsmażyłam cebulę, czosnek i seler. Do miski przełożyłam soczewicę, pods... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

seler, sos pomidorowy, zupa pomidorowa, sosy, pasty, pasta

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.