Pasta z czerwonej i zielonej soczewicy

Pasta z czerwonej i zielonej soczewicy

Pasta z czerwonej i zielonej soczewicy

Pasta z czerwonej i zielonej soczewicy Składniki: 1 szklanka czerwonej soczewicy 1 szklanka zielonej soczewicy 2 cebule 2 ząbki czosnku 2 marchewki 1 pietruszka w korzeniu 3 łyżki pestek dyni 3 łyżki pestek słonecznika sól majeranek oliwa z oliwek 100 ml sosu pomidorowego Soczewicę ugotowałam, a następnie odcedziłam wodę. Cebulę, czosnek, marchewkę i pietruszkę obrałam. Cebulę i czosnek pokroiłam w plasterki, a marchewkę i pietruszkę starłam na dużych oczkach.  Na rozgrzanej oliwie podsmażyłam cebulę, cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

marchewka, zielona soczewica, dynia, słonecznik, sos pomidorowy, zupa pomidorowa, sosy, pestki dyni i słonecznika, pasty, pasta

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.