PIEROGI Z MIĘSEM Z ROSOŁU I KISZONĄ KAPUSTĄ

PIEROGI Z MIĘSEM Z ROSOŁU I KISZONĄ KAPUSTĄ

PIEROGI Z MIĘSEM Z ROSOŁU I KISZONĄ KAPUSTĄ

   Dawno nie robiłam pierogów  więc naszła mnie na nie ogromna ochota. Farsz farszem,ale pierogi zostały zrobione z fantastycznego ciasta. Jest ono elastyczne,nie trzeba go mocno podsypywać mąką i co ważne nie musimy dodawać do niego jajka - zabawa tym ciastem to sama przyjemność. Przekonajcie się sami korzystając z mojego przepisu. Składniki na ciasto:   3 szklanki mąki pszennej 1 szklanka bardzo gorącej wody szczypta soli Do miski wsypujemy mąkę i sól i zalewamy to gorącą wodą.Nie musi to być ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.